Accountancy voor MKB en ZZP

Bij DVEN werken gedreven accountants die met je meedenken. Ben je actief als ZZP-er of in het MKB? De experts van DVEN Accountants Adviesgroep zijn er voor jou.

Jaarrekening tiptop in orde

Kun jij als ondernemer vertrouwen op de cijfers? De accountants bij DVEN voelen zich verantwoordelijk voor jouw nachtrust. Wij kunnen je helpen met onze jarenlange ervaring en kennis. Je kunt er zeker van zijn dat wij ervoor zorgen dat bijvoorbeeld je jaarrekening tiptop in orde is. Behalve voor jouw bedrijf is dat belangrijk voor de belastingdienst of de bank. Naast het opstellen van jaarrekeningen en andere administratieve diensten, kunnen we je adviseren.

Neem contact op

Jaarrekening opgesteld of gecontroleerd door een expert

Als je je jaarrekening door een accountant laat opstellen, weet je zeker dat je netjes alle regels naleeft. Of je nu net een eigen bedrijfbent begonnen, of al een hele tijd bezig bent.

Ook als je intern een financieel expert hebt, kan het lonen om een accountant naar je jaarrekening te laten kijken. Zo weet je zeker dat er na verloop van tijd geen onregelmatigheden of fouten insluipen. Bijkomend voordeel is dat banken en investeerders er waarde aan hechten als je een onafhankelijk en deskundig bureau inschakelt voor je financiële administratie.

Onze toegevoegde waarde is een frisse, deskundige en kritische blik van buitenaf, voor een goede interne en externe verantwoording.

Administratieve diensten voor zzp’ers

Ben je een zelfstandige zonder personeel? Ook dan kunnen we je op verschillende manieren bijstaan. Wij zorgen ervoor dat je administratie goed wordt opgezet en dat de boel op orde is, en blijft. We helpen ook met automatisering, zoals Scan & Herken.

Aan het einde van het jaar controleren we alle cijfers voor je. Zo checken we je winst-en-verliesrekening (fiscale balans) voordat deze naar de belastingdienst gaat.

Goed en eerlijk advies

We adviseren ook: of je nu zzp’er, mkb’er of groot bedrijf bent. Onze deskundige specialistenkunnen altijd helpen – in welke branche je ook zit. We kunnen je adviseren en bijstaan in verschillende administratieve processen. Zo hoef jij niet meer te piekeren of je de goede keuzes maakt. Wij kijken vanuit onze expertise naar de cijfers, zodat jij je kunt richten op datgene waar jij echt goed in bent.

Zoek je een expert die je kan helpen met jaarrekeningen of andere administratieve diensten?

Of heb je een adviseur nodig die je bijstaat en met je meedenkt? Neem contact met ons op

© Disclaimer  •  Voorwaarden  • Privacy Policy  •   Klachtenregeling  •  Klokkenluidersregeling  • Helpdesk Automatisering