DVEN begeleidt je financieringsaanvraag of subsidieaanvraag

Bedrijfsfinanciering nodig of subsidie aanvragen? DVEN Accountants Adviesgroep begeleidt je. We gaan zelfs mee naar de bank. Ook voor de agrarische sector.

Financieringsaanvraag en subsidieaanvraag

Heb je financiering nodig voor bedrijfsgroei of nieuwe machines? Kom je in aanmerking voor een subsidie? Maak dan vooral gebruik van onze kennis en ervaring. We begeleiden je graag bij het aanvragen van financiering of subsidie. Ons uitgebreide netwerk is erg waardevol gebleken voor zowel ervaren als startende ondernemers. We weten waar je moet zijn en hoe je zo’n aanvraag aanpakt.

Bedrijfsfinanciering kan je plannen maken of breken. Daarom is het belangrijk dat je idee op de beste manier aan de bank wordt voorgelegd. En we zijn altijd heel eerlijk: als we denken dat je beter even kunt wachten, zeggen we dat. Dan kun je je plan verder ontwikkelen en de aanvraag indienen als de tijd rijp is.

Neem contact op

Begeleiding bij het aanvragen van bedrijfsfinanciering of subsidie

We maken je aanvraag perfect in orde voordat je deze indient. Daarnaast maken we je plannen mooi op voor een heldere presentatie, zodat alles overzichtelijk is voor de bank. We denken altijd een stap verder en zorgen ervoor dat je aanvraag duidelijk is. Zo heb je de meeste kans van slagen.

Heb je iemand nodig die met je meegaat naar de bank? Doen we. We begeleiden je in het proces van je financieringsaanvraag. Dat betekent dat we ook naast je staan op het moment dat je de aanvraag daadwerkelijk doet.

We kunnen je bijstaan bij algemene aanvragen. Daarnaast hebben we de juiste vakmensen in huis voor gespecialiseerde hulp. Ben je bijvoorbeeld werkzaam in de agrarische sector? Ook daar hebben we experts voor. We helpen je graag.

Agrarische diensten

Als agrarische ondernemer sta je voor andere uitdagingen dan commerciële ondernemers. We hebben adviseurs in huis met de juiste kennis en ervaring om agrarische vraagstukken op te lossen.

Of je nu paardenhouder, boomkweker of melkveehouder bent: je kunt bij ons terecht voor gespecialiseerde kennis. Wij kunnen je bijstaan in een subsidieaanvraag. Wist je dat we ook belastingadviesgeven?

Ook als je voor een bedrijfsoverdracht staat, helpen we.

Wij hebben de expertise die jij nodig hebt om de beste keuzes te maken.

© Disclaimer  •  Voorwaarden  • Privacy Policy  •   Klachtenregeling  •  Klokkenluidersregeling  • Helpdesk Automatisering