Salarisadministratie

DVEN Accountants Adviesgroep doet je loonadministratie, zodat jij alle tijd hebt om te ondernemen. Alle informatie binnen handbereik in onze online omgeving.

Salarisadministratie uitbesteden doe je bij DVEN Accountants

Als ondernemer moet je de salarisadministratie goed op orde hebben. Dat is best lastig, want de wet- en regelgeving is nogal ingewikkeld. Bovendien heb je wel iets anders te doen dan de hele dag naar cijfers te staren. Waarschijnlijk is het niet bepaald je hobby.

Daarom kiezen veel ondernemers voor het uitbesteden van de salarisadministratie. Wij kunnen je die helemaal uit handen nemen. Als je liever zelf de loonadministratie doet, kunnen we hem ook voor je nalopen. Wij hebben namelijk ons werk gemaakt van loonadministratie. We zijn er zelfs heel goed in.

Help mij met salarisadministratie

Alle experts onder één dak

Je salarisadministratie is bij ons in goede handen, of je hem nu geheel of gedeeltelijk wilt uitbesteden. Daardoor zorgen wij ervoor dat je medewerkers tevreden zijn en blijven. En als zij tevreden zijn, ben jij het ook.

Bij ons kun je alle aspecten van de loonadministratie bespreken. Onze experts op het gebied van salarisadministratie zijn door de wol geverfd. Ze adviseren je waar nodig. En als je wilt, nemen ze je de salarisadministratie geheel uit handen.

We kunnen je op verschillende manieren bijstaan. Zo helpen we met een goede naleving van de cao, of het kiezen en opstellen van de juiste contracten. Met verschillende vakmensen in eigen huis kunnen we voor ieder onderwerp een specialist inschakelen die weet wat in jouw situatie de beste keuze is.

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor advies over arbeidsovereenkomsten, ontslagrecht en inschalingen. We kunnen je helpen met loonstroken en jaaropgaven. En we geven belastingadvies en kunnen je jaarrekening opstellen.

Online salarisadministratie

DVEN zorgt voor een online omgeving waarin je alle informatie kunt vinden. Je kunt altijd bij je gegevens. Jij voert de gegevens in, wij controleren ze en klaar ben je. Als kers op de taart voegen we grafieken en statistieken toe. Door de data overzichtelijk te visualiseren, krijg jij snel en helderinzicht in je gegevens.

Starten met (online) salarisadministratie bij DVEN

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

© Disclaimer  •  Voorwaarden  • Privacy Policy  •   Klachtenregeling  •  Klokkenluidersregeling  • Helpdesk Automatisering