Bedrijfsadvies voor elke ondernemer

Ben jij een ondernemer met ambitie? Dan heb je baat bij goed bedrijfsadvies. De ervaren experts van DVEN Accountants Adviesgroep geven altijd advies op maat.

Haal het beste uit jezelf en je bedrijf

Ben je een startende ondernemer of loop je al jaren mee? In welke fase je bedrijf ook is, met ons advies haal je het beste uit jezelf en je bedrijf. Wij staan je bij van begin tot eind. Onze adviseurs kunnen helpen bij het starten van je bedrijf en bij het opbouwen en runnen van je organisatie. Ook helpen we je bij het verkoopklaar maken of staken van je bedrijf.

Neem contact op

Meedenkende partner

Als je ook maar één moment achterover leunt, loop je direct achter de feiten aan. Overdreven? Wij vinden van niet. De markt is continu in beweging, concurrentie neemt toe en klanten stellen steeds hogere eisen. Daarom heb je een partner nodig die met je meedenkt en kritisch vooruit kijkt. Wij zijn die partner. En we staan altijd voor je klaar.

Eigen bedrijf starten

Wat is er mooier dan je dromen waarmaken? Juist, helemaal niets. Het starten van een eigen bedrijf is voor velen een droom. Wij geven je de ruimte om je dromen te realiseren, terwijl wij met beide benen op de grond blijven staan. Wij behoeden je voor financiële valkuilen en stellen realistische vragen. Met ons ondernemersplan kunnen we nagaan of je bedrijf genoeg gaat opleveren. Ook als je een paar jaar geleden gestart bent, kun je veel voordeel halen uit ons ondernemersplan. Maar we doen meer. Zo kunnen we advies geven over welke rechtsvorm belastingtechnisch het beste is voor je nieuwe bedrijf.

Als startende ondernemer kom je een heel eind met een goede basis. Wij komen naast je staan en helpen je met ingewikkelde beslissingen, in iedere fase van je onderneming.

Bedrijfsadvies op maat

We geven niet zomaar advies – wij geven bedrijfsadvies op maat. Daarom kijken we altijd naar de omvang en aard van je bedrijf, en naar jou als ondernemer. We verdiepen ons in de cijfers, maar ook in jou. Waar heeft je bedrijf behoefte aan? Waar heb jij als ondernemer behoefte aan? Of je nu iedere week belt met vragen of genoeg hebt aan twee keer per jaar een koffieafspraak: we bewegen met jou mee.

Wij hebben de kennis in huis om elke uitdaging waarvoor je staat, aan te gaan. Bijvoorbeeld als je wilt investeren, maar niet weet wat de beste optie is. Of als je personeel hebt en de financiële situatie eens onder de loep wilt nemen. Of misschien kom je in aanmerking voor subsidies en vraag je je af welke wegen je moet bewandelen om die te krijgen.

Wij houden je opties tegen het licht, zodat jij de beste keuzes maakt. Natuurlijk kijken we ook naar de beslissingen die je eerder hebt genomen. Zien we iets waar we zo onze vraagtekens bij hebben? Dan hoor je dat van ons. We kijken kritisch naar je onderneming en geven constructieve feedback en adviezen. We denken met alle plezier met je mee, zodat jij het beste uit je bedrijf haalt.

Heb je advies op maat nodig? Wil je je eigen bedrijf starten?

Neem dan contact met ons op. Dan bekijken we samen hoe we je kunnen helpen.

© Disclaimer  •  Voorwaarden  • Privacy Policy  •   Klachtenregeling  •  Klokkenluidersregeling  • Helpdesk Automatisering